Verkstaden

R

Polering av strålkastarglas!

Vi kan nu erbjuda polering av plastglas för att återfå lyster och rätt ljusbild.
R

AC Service

Kyler inte bilens AC som den ska efter vintern? En service på anläggningen kan lösa det problemet! Vi inspekterar rör, slangar, kopplingar och andra komponenter i systemet. Om allt är i ordning följer läcksökning med ”sniffare”, tömning av köldmedium, vakuumtest för täthet, påfyllning av olja, spårvätska och slutligen gas. Med rätt mängd gas arbetar systemet effektivare vilket sparar bränsle och ger ökad komfort i bilen.
R

Service och reparationer

Vi utför all slags service och reparationer på alla BMW modeller. Vårt motto har alltid varit att erbjuda kvalitetsdelar, skulle vi vara tveksamma till kvalitén på någon produkt använder vi den helt enkelt inte. Det produktsortiment vi använder i verkstaden använder vi också på våra egna bilar utan tvekan! Vi ringer alltid upp kunden om vi upptäcker saker som behöver åtgärdas som inte är avtalade. Vi erbjuder även delar för uppgradering av bromsar, väghållning och viss trimning. Stylingbiten överlåter vi sen ett par år till andra.
R

Diagnostik och felsökning

Vi kan utföra avancerad diagnostik genom vår Autologicdator. Den är märkesspecifik och speciellt utvecklad för just BMW och vi har fri support från Autologic i England om det skulle behövas. Supporten innefattar det mesta, allt från problem med utrustningen till hjälp med avancerade problemlösningar på alla BMW modeller. Vi har t ex programmerat bort gula sk driving lights på en USA importerad 3 serie E90, något som enligt BMW själva inte är genomförbart.. Kostnad för en diagnos är 695.- Uppdatering/kodning av en styrenhet 995.-
R

AC rengörning

Luktar AC’n unket efter vintern? Här presenterar vi lösningen: AC rengöring avlägsnar pollen och nikotin från förångaren i bilens AC. Desinficerar och eliminerar mikrober, svamp, bakterier och avlägsnar orsaker till allergireaktioner (snuva, hosta, ögonirritation) och tar bort all obehaglig lukt i AC systemet. Det är inte kylan i bilen som du blir förkyld av, utan det är bakterier som blåser in från luftkonditioneringssystemet och flyger runt från AC:n i bilen och smittar. Tänk på att barn är extra känsliga och har inte lika starkt immunförsvar som vi vuxna har. Vår AC rengöring lämnar en diskret men behaglig doft i bilen efter behandling. Godkänd av BMW m fl. tillverkare. Pris för en behandling är 795.-
R

Valsning av skärmkanter

Vi kan valsa skärmkanter på de flesta bilmodeller. Vi har stor erfarenhet av att valsa på BMW, som har väldigt bra kvalitet på lacken och bra skärmkanter att valsa. Vi kan utan större problem skapa ytterligare 10-15 mm extra utrymme i originalhjulhus för att få plats med bredare hjul.
R

Motoroptimering

Nu erbjuder vi även motoroptimering! Vi har utrustning speciellt avsedd för optimering av motorstyrdon och kan även erbjuda optimerad mjukvara för nyare automatlådor. Tillägg som EGR off, DPF off, toppfartsspärr, start/stopp off etc finns också i utbudet. Kontakta oss gärna för effektökning för just Din bil!
R

Vattenpolering

Vattenpolering är en metod som kan användas till att ta bort oxidering på aluminumdelar. Vi utför vattenpolering i eget skåp och tar gärna emot era lösa delar för behandling.
R

Ozonbehandling

Behandling med ozongenerator tar bort oönskade dofter från rökning, djur etc. Förutsättningen är att bilen är städad och dammsugad. Kan gärna kombineras med AC rengöring för ett fräscht resultat.

Vi tar kort

Öppettider

Mån – Tors: 08:00 – 18:00 Fre: stängt Lunch: 13:00 – 14:00    BOKA TID